2008. április 11., péntek

Egeres község

Mákófalván 2008. április 10-én megalakult a Magyar Polgári Párt Egeres Községi Szervezete. A községhez tartozik többek között Egeres, Mákófalva, Inaktelke, Jegenye, Bogártelke, Nádasdaróc és Egeres-gyártelep. A Közgyűlés megválasztotta a helyi elnökséget is: elnök Vincze János (Mákófalva), alelnök Balázs Ferencz (Inaktelke), elnökségi tag György Attila (Egeres). A megyei küldöttgyűlésbe Kovács János Csabát delegálták.

2008. április 6., vasárnap

MPP Bánffyhunyadi Szervezet

Bánffyhunyadon 2004-ben alakult meg a Magyar Polgári Szövetség helyi szervezete, több, mint 1000 taggal. Ez a helyi szervezet ma, 2008. április 6-án alakította meg a Magyar Polgári Párt helyi szervezetét, amely taglétszámot tekintve továbbra is a legnagyobb a megyében. Az alakuló ülésen Varga András közgazdászt választották az alapszervezet elnökének.

2008. április 1., kedd

Szászfenes

2008. március 31-én, Magyarlónán megalakult az MPP Szászfenes községi szervezete. Vezetőséget is választottak: elnök Gurzó Sándor, alelnök Szados Ferenc, elnökségi tag Gurzó István lett. A megyei küldöttgyűlésbe Tamás Sándort delegálták.